Perjantai 27.5.

Poika ei mennyt kerhoon vaan vietimme päivän kotosalla. Kävimme pienen riidan jäätelökioskille menemisestä, sanoin, ettei ne olisi auki näin sadepäivänä. Eskarilainen kotiutui ja kertoi suureen ääneen käyneensä jäätelökiskalla syömässä vadelmamehujäätelöä. Totesin siihen, että se kioski oli vain sovitusti auki näin sadesäällä. Vietyäni tyttösen yökylään kera kahden viikon Lapin reissun tavaroiden, lähdin viemään kipposia Lietoon. Siellä menikin terapioimassa puoleen jos toiseen loppuilta.

Lauantai 28.5.

Aamusella vietin useamman kerran vessassa, kyllä, lasten tauti oli saavuttanut minutkin. Muuten sama, mutta oksensin vain kerran. No istuin vessassa kyllä useammin kuin normaalina päivänä. Ja kuumetta oli parhaimmillaan 38 astetta. Nukuin ensin 3,5h, katsoin Kauhean anopin, nukuin 1,5h, katsoin Merlinin ja Selviytyjät, menin yöunille. Poika oli nukahtanut jo autossa tullessaan iskänsä kanssa mummilasta.

Sunnuntai 29.5.

Tänään lepäilin vielä aamulla jonkin verran, kunnes mies innosti minut tutkimaan jääkaapin sisältöä. No oli siellä vielä valon lisäksi jotain, mutta päätimme mennä Myllyn Prismaan kaupaan. Alaselkä vaivasi sen verran, että oli pakko ennen lähtöä saada siihen Mobilatia. Paluumatkalla ostimme Kotipizzaa. Heräsin juuri päiväunilta, poika nukkuu edelleen ja isäntä katsoo Formulaa, Massa ja Schumacher keskeyttivät juuri.

Äiti koneella päivittää blogia ja siirtyy kohta katsomaan Lemmenviemät loppuviikolta.