Kiitos Markukselle, joka eilen kävi kylässä, tosin aamukymmenen on hieman liian aikainen meillä kyläilyyn. Kahvikupposen äärellä oli hyvä turista kuulumiset ja lahjakortilla Markus osti noita muovikippoja.

Päätettiin lähteä pojan kanssa ulkoilemaan, käytiin ensin Mollamaijan kirppiksellä hoitamassa paikan siivous, myyntiäkin oli taas tullut ihan mukavasti, yksi ulkoilupuku ja kantoliina oli ainakin mennyt. Laitoin vaihteeksi 50% alennuslaput. Siellä oli onneksi ilmastointi, jota varjossa 26 asteessa ei ollut.

Sieltä siirryimme Baobab babyn kautta Wicken kahvilaan jäätelölle. Poika oli hetken aikaa pallomeressä, jossa tosin luki, ettei ollut käytössä. Tosin mähän huomasin sen vasta siinä vaiheessa, kun autoin hälle hattua päähän. Wickelle tuli vastaan myös mies ja käytiin sieltä sitten Itäharjun Prismassa kaupassa.

Tänään olisi tarkoitus mennä viemään poika mummolaan, käydä pitämässä tiimikokous yhdelle, käydä kastelemassa kukkaset ja hakea poika pois mummolasta. Tyttö tulee loppuviikosta ja lähtee taas ensi viikolla reissuun.