Voi, miksi on niin vaikeaa aloittaa töitään. Voi elämä tätä läppärillä nakuttamista! Eipä siinä mitään, että sain mojovat naurut blogista "Tarjoiluehdotus", suosittelen sitä lämmöllä muillekin. Mutta kuka hullu käski mennä osallistumaan KyJy-blogin neulomishulluuteen? Kuka tunnustaa? Ai mää vai?

Pikkuneiti palaili eilen kotiin Lapin reissultaan, istutettiin yhdessä tomaatit, käytiin lintupuistossa ja Seikkailupuistossa. Pähkäiltiin sitä, että mennäkkö kesäteatteriin katsomaan Risto Räppääjää (=85€) vai Leaf Areenan Mehukatti-lastenmaailmaan (=20€). Mistäköhän syystä päädyttiin jälkimmäiseen? No joo, tunnustan, meillä oli ilmaisliput, joten koko päivän budjetointi oli vain n. 5€ jäätelökioskille. Täytyy sanoa, että kuuma oli ulkona, mutta tuolla sisällä oli vielä kuumempi.

Löydettiin muuten nakkipaketista tämä:

Kuvan veitsi ja leikkuualusta ovat kuvausrekvisiittaa. Saiskohan tuosta sinisestä jotain korvausta?

Tänään taasen päätin olla hommissa klo 10-18 outlet-päivän merkeissä. Kirkon kello lyö juuri, joten kävijöitä oli tasan yksi. Onneksi sain myytyä kynttilöitä, kosmetiikkaa, tupperia ja käsitöitä.

Tänään jatkoin iänikuista siivousprojektiani ja löysin paljon jonkun otuksen syömiä neuletekeleitä, paljon lankoja ja vielä enemmän kankaita. Nämä päätyvät myyntiin ja syödyt roskiin.