Helatorstaina 2.6. kävimme iltapäivällä Kupittaanpuistossa syöttämässä lintuja, patsaspuistossa möyrimässä lohikäärmeen sisällä, pienten puistossa kiikkumassa kissalla ja Seikkailupuistossa uittamassa kiviä.

Iltasella vietin aikaa työn merkeissä Laitilassa kera kuvastotuotteiden ja outlet-tuotteiden.

3.6. odotimme pojan kanssa koko päivän ulos pääsyä, mutta parvekeremontin viimeistelykatsaus tehtäisiin klo 11-16, ja meillehän ei tulla, ellei olla itse kotosalla. Niin no, ei ne tulleet... ja poikakin oli sen mukainen. Mukavaa, kun oltaisiin tiedetty, ettei meille tullakaan, niin oltaisiin päästy kirppiksellä käymään ja muutenkin ulos, mutku... *ärrinmurrin*

Mummi soitteli ja kyseli Henkun hoidosta. Luvattiin viedä ennen kauppareissua. Ei kun kiukkuinen poika autoon ja menoksi. Pihalla odotti yllätys - serkkuvauva oli kylässä.

Ai että, kun kummitäti sai pitää vauvaa vaikka kuinka kauan sylissä ja vaihtaa VAIPAN. Ja Aleksi-vauva päätti vielä, että kummitädin sylissä on niin mukavaa, että päätän tähän nukahtaa. Tarjosin myös muulloin lastenhoitoapua, vaikka luvaten sitten käyttää heidän vaippojaan (niin no eipä ne tiedä, mitä vaippoja mä meillä käytän...).

4.6.

Outlet-myynnissä olisi tänään klo 10-18 kosmetiikkaa, mausteita, muovituotteita (=lue: tupperit), kynttilöitä ja somisteita sekä tietysti puodin omat tuotteet. Facebookissa eilen oli vastannut ehkä-osallistuvansa 7 ihmistä, toivottavasti he ja moni muu tulee!