4 vuotta on jo kuopuksen syntymästä, silti paino on pysynyt tiukasti. Viime viikkojen aikana ollutta mahatautia arveltiin syyksi uudelle raskaudelle. Niin ja Marttaillassa yksi rouva onnitteli vauvamahasta. Paljon on tullut vinkkejä painonpudotukseen, mutta kilotpa on tiukassa. No ainakaan ei tule lisää, kun pysyy samassa. Päätin kokeilla vaihteeksi jotain uutta dieettiä - Nutrilett Quick Start, 5pv tehokuuri.

ma 6.6. paino 87.5kg, vyötärö 90cm, lantio 112cm

Ruokailut: aamupalaksi mansikkapirtelö, välipalaksi kasvisliemi (tuli ylös, makukin oli sen mukainen), lounaaksi brownies patukka, päivälliseksi juustopastaa, jälkiruoaksi vaniljavanukas, iltapalaksi tomaattiliemi. Lisäksi naukkailin 2 pulloa Ed Scizzoa ja söin pullasiivun.

ti 7.6. ruokailut: aamupalaksi suklaapirtelö, lounaaksi pähkinäpatukka, päivälliseksi tomaattipastaa, jälkiruoaksi suklaavanukas, välipalaksi kasvisliemi, iltapalaksi tomaattiliemi. Lisäksi söin oman maan raparperipiirakkaa, n. 1dl jäätelöä ja 1 pullon Ed Scizzoa.

ke 8.6. ruokailut: aamupalaksi mansikkapirtelö, lounaaksi karamelli-toffeepatukka, päivälliseksi kananuudelikeittoa, jälkiruoaksi vaniljavanukas. Iltapala jäi väliin. Lisäksi join 3 kuppia maitokahvia, söin 5 pientä keksiä, yhden Marianne-karkin ja join pullon Ed Scizzoa.

to 9.6. ruokailut: aamupalaksi suklaapirtelö, välipalaksi kasvisliemi, lounaaksi pähkinäpatukka, päivälliseksi tomaattipastaa, jälkiruoaksi vaniljavanukas.

pe 10.6. ruokailut: aamupalaksi mansikkapirtelö, lounaaksi karamelli-toffeepatukka, päivälliseksi sitä ihanaa juustopastaa, jälkiruoaksi suklaavanukas.

Liikuntaa tuli perjantaina harrastettua koko viikon tarpeeseen, ensin lasten kanssa kirmailtiin puistossa ja illemmalla mentiin koko perheen voimin sisäpuistoon - Mehukatti lastenmaailmaan, jossa tosin oli niin kuuma, että jaksettiin remuta vain tunti.

Lauantaina oli vielä pirtelö/liemipäivä, ja sunnuntaina koko viikon odotettu makkaranpaisto ja tärvelin melkein kokonaisen keksipaketin. Maanantaina 13.6. vaaka ilmoitti tylysti: 87,5kg.

Koetin korvata sunnuntain läsähdyksen kävelemällä 1,5h, osan sisällä ja osan ulkona. Aamupalana Allevon suklaapirtelö ja lounaaksi toffeepatukka. Janojuomaksi sallin itselleni Tazzan minttukaakaon.

---

28.6. takana on juhannus kera epäterveellisen ruokavalion, mutta mittanauha ja vaakapa päättivät yllättää:

paino 85.4kg, vyötärö 89cm, lantio 110cm

= paino -2.1kg, vyötärö -1cm, lantio -2cm

Päätin palkita itseni suklaalevyllä :)

---

1.11. takana yksi salitreeni, tänään kauhea nälkä ja mittanauha saa kyytiä:

paino 91.1kg, vyötärö 100cm, lantio 119cm

Näistä ei voi mennä kuin alaspäin...

---

Joulu:

paino 91.9kg

Uudenvuodenlupaus: käydä salilla!